http://hoszigetelorendszer.com

Hogyan Vásároljon?

A megrendelés folyamata és a vásárlás feltételei az interneten keresztül történő megrendelés esetén!

Az áruházban található termékek között a menüpontok segítségével böngészhet. Először az áruházban található kategóriákat láthatja. Ha olyan kategóriába lép, ahol termékek találhatók, akkor ott megtekintheti a termékek rövid leírását, árát, egyéb választható tulajdonságait, stb... A kosár jelre kattintva a terméket a kosárba helyezheti. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lapozhat.

Ha bővebb információt szeretne kapni a termékről akkor kattintson a termék képére vagy nevére. Ekkor a termék oldalára jut el, ahol a termékről részletesebb tájékoztatást kaphat.

Lehetőség van keresésre is. Egyszerű keresés esetén csak a kereső szót kell megadnia és ha valamely termék megfelel ennek akkor a rendszer megjeleníti. Összetett keresés esetén a kereső szó mellett megadhatja, hogy melyik kategóriában és a termék mely tulajdonságában kíván keresni. A keresés eredményeképpen a termékek ugyan úgy jelennek meg, mint a "Termékek" menüpont esetén. Ugyan úgy lehetőség van lapozásra és a termék részletes tulajdonságainak megtekintésére is.

Megrendelés elött Önnek be kell lépnie a rendszerbe. Ezt csak akkor tudja megtenni, ha regisztrálja magát. A regisztrációt a "Regisztráció" menüpont alatt találja. Itt a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat kell megadnia. A regisztrációt az e-mail cím azonosítja, azaz minden e-mail címet csak egyszer lehet regisztrálni. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Hőszigetelj velünk

Hőszigetelés,Szigetelés,Hőszigetelő rendszer,Kőzetgyapot,Polisztirol forgalmazása, és szaktanácsadás.

Archívum

Naptár

május 2022
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Hőszigetelő rendszer webáruház

2011.05.20. 07:09 hőszigetelő

Megnyitott új hőszigetelő rendszer webáruházunk a hoszigetelorendszer.hu oldalon. Rendkívül könnyű vásárlás.

Miért tőlünk Vásároljon?

  1. Kiváló szakmai háttér
  2. A webáruházban megvásárolható hőszigetelő anyagok, az éptőipari piacon vezető gyártók termékei.Kiváló hőszigetelés.
  3. Megfizethető árak!
  4. Gyors Házhoz szállítás, akár 48 óra alatt.

Nekünk nagyon fontos, hogy ön elégetett legyen.

Szólj hozzá!

Címkék: rendszer anyag hőszigetelés hőszigetelő kőzetgyapot

Ház hőszigetelés? Mi a fontosabb?

2011.01.18. 21:17 hőszigetelő

A lakóépületeink hővesztesége kb.:falazaton 40% - lábazaton 10% - padlón 10% - padlásfödém 20% - nyílászárókon 20%. Látható, hogy legnagyobb beavatkozást a homlokzati hőszigetelés eredményezi illetve ezen épületszerkezeti rész hőszigetelése a legfontosabb, de ugyanakkor a lábazati hőszigetelést leszámítva, a legdrágább is.
Legegyszerűbb a padlásfödém hőszigetelése, le kell rakni a hőszigetelést és kész, bár csak a 20%-os hőveszteségi mértéket éri el ez a szerkezet is igen fontos a hőszigetelés tekintetében. A padlás padlójára fektetett hőszigetelés tetőtérbeépítés esetén fölszedhető és a tetőbe beépíthető.
Első beavatkozásnak a tető illetve a szarufák közötti részek hőszigetelését javaslom, mert most is kivitelezhető és azonnal szigetel. A homlokzati és a lábazati hőszigetelés csak 5-25 celsius fok között építhető be.

MAGYAR-Festék

Szólj hozzá!

Hőszigetelő rendszerben kárt okozhatnak a rovarok és a rágcsálók?

2011.01.18. 21:02 hőszigetelő

Az EPS Polisztirol hőszigetelő termékek semmilyen környezetre, természetre káros hatást kifejtő anyagot nem tartalmaznak. Baktériumoknak, gombáknak, vagy fejlettebb élőlényeknek táplálékául nem szolgálnak. Ezért nem tápláléka rovaroknak, rágcsálóknak, bár a hőszigetelő hablemeznek kellemes a tapintása, jó hőérzeti hatására -ha hozzáférnek- képesek beleköltözni, befészkelni,magukat a hőszigetelő rendszerbe. Az anyag viszonylag csekély mechanikai ellenálló-képessége miatt elképzelhető. Ezért a beépítések során mindig gondoskodni kell, az ilyen lehetséges helyeken, a megfelelő védelem biztosításáról, esetleg ezen helyek megerősítéséről.

MAGYAR-Festék

Szólj hozzá!

Hőszigetelő rendszer a házra

2011.01.09. 15:36 hőszigetelő

-de milyet vásároljak?


Az olcsó ár ne legyen az egyetlen szempont a hőszigetelő rendszer kiválasztásánál, mert rengeteg példa van arra, hogy a nem megfelelő minőségű hőszigetelő rendszer, legyen az polisztirollapos vagy kőzetgyapot egyszerűen elválik a faltól, főleg a rossz minőségű kőzetgyapot ragasztó, polisztirol ragasztó, vagy a nem megfelelő üvegszövet miatt. A teljes hőszigetelő rendszer vásárlásakor nem csupán azonos márkájú elemeket alkalmazunk, de egy megfelelő technológiákkal egymásra épülő hőszigetelő rendszert válasszunk, aminek előnye, hogy a különböző elemek egymást erősítve kapcsolódnak egymáshoz, növelve az egész hőszigetelő rendszer minőségét.


- mire kell ügyelni?


Új épület esetén közvetlenül a falra (tégla, beton) ragasztható a hőszigetelés, régi épületeknél a rossz állapotban levő vakolatot javítani kell , a jó állapotban lévőt szükség szerint csak foltokban javítani, majd a hőszigetelő táblák felragasztása után táblánként 2-3 dűbel használatával rögzíteni kell. A kivitelezést lehetőleg bízzuk szakkivitelezőre, különösen a tapaszolást, hálózást és a színezést.

hőszigetelés-szigetelés.hu

Szólj hozzá!

Címkék: rendszer hőszigetelés szigetelés hőszigetelő

Miért fontos a homlokzati hőszigetelés?

2011.01.09. 12:48 hőszigetelő

Az épületek által felhasznált energia 75 %-át a helyiségek fűtése/hűtése igényli.  Az utóbbi 10 évben az energia árak kb: 500% emelkedtek, és ez az emelkedés nem ált meg! A fűtésre/hűtésre felhasznált energia mennyisége több, mint a termelésre + közlekedésre + világításra!
Termelő célt szolgáló épületeink, csarnokaink fűtésére/hűtésére szükséges energia mennyiség az egyik oka annak, hogy nyugaton egy egységnyi energiával háromszor több terméket állítanak elő, mint a hazai vállalkozások. Hőszigetelés nélkül, vagy nem megfelelő hőszigeteléssel a klímaberendezés, illetve a kazán üzemeltetése óriási összegeket emészt fel, amelynek több mint a fele megtakarítható (lenne.)
Persze ez nem olcsó mulatság, hisz tudni kell, hogy a hideg energia háromszor olyan drága, mint a meleg energia, vagyis az, hogy nyáron a lakás hőmérsékletét egy fokkal csökkentsük, háromszor annyiba kerül, mint az, hogy télen egy fokkal növeljük azt. Ebből következik, hogy az épületek megfelelő homlokzati hőszigetelése nem csak télen, de nyáron is renkívül fontos.   A hőszigetelés tehát megéri a klímával rendelkezőknek is, sőt! Meglévő épületeink többsége hőszigetelés nélkül, illetve a mai elvárásoknak nem megfelelő szigeteléssel készült. Az elmúlt években épült több tízezer ház homlokzata ma már nem felel meg a korszerű hőszigetelés követelményeinek, de a hasonló módon készült üzletek, kisipari műhelyek, ipari és mezőgazdasági célra használt könnyűszerkezetes csarnokok szigetelését is érdemes pótolni. Az utólagos hőszigetelés egy olyan befektetés, amely rendkívül gyorsan megtérül. A megfelelő szigeteléssel megtakarított energiaköltség két-három év alatt behozza a beruházás árát, után pedig évről évre megkíméli pénztárcánkat a túlzott fűtési/hűtési költségektől.

származik: magyarfestek.hu

Szólj hozzá!

Címkék: rendszer hőszigetelés szigetelés polisztirol hőszigetelő kőzetgyapot

süti beállítások módosítása