http://hoszigetelorendszer.com

Hogyan Vásároljon?

A megrendelés folyamata és a vásárlás feltételei az interneten keresztül történő megrendelés esetén!

Az áruházban található termékek között a menüpontok segítségével böngészhet. Először az áruházban található kategóriákat láthatja. Ha olyan kategóriába lép, ahol termékek találhatók, akkor ott megtekintheti a termékek rövid leírását, árát, egyéb választható tulajdonságait, stb... A kosár jelre kattintva a terméket a kosárba helyezheti. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lapozhat.

Ha bővebb információt szeretne kapni a termékről akkor kattintson a termék képére vagy nevére. Ekkor a termék oldalára jut el, ahol a termékről részletesebb tájékoztatást kaphat.

Lehetőség van keresésre is. Egyszerű keresés esetén csak a kereső szót kell megadnia és ha valamely termék megfelel ennek akkor a rendszer megjeleníti. Összetett keresés esetén a kereső szó mellett megadhatja, hogy melyik kategóriában és a termék mely tulajdonságában kíván keresni. A keresés eredményeképpen a termékek ugyan úgy jelennek meg, mint a "Termékek" menüpont esetén. Ugyan úgy lehetőség van lapozásra és a termék részletes tulajdonságainak megtekintésére is.

Megrendelés elött Önnek be kell lépnie a rendszerbe. Ezt csak akkor tudja megtenni, ha regisztrálja magát. A regisztrációt a "Regisztráció" menüpont alatt találja. Itt a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat kell megadnia. A regisztrációt az e-mail cím azonosítja, azaz minden e-mail címet csak egyszer lehet regisztrálni. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Hőszigetelj velünk

Hőszigetelés,Szigetelés,Hőszigetelő rendszer,Kőzetgyapot,Polisztirol forgalmazása, és szaktanácsadás.

Archívum

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Hőszigetelő rendszer a házra

2011.01.09. 15:36 hőszigetelő

-de milyet vásároljak?


Az olcsó ár ne legyen az egyetlen szempont a hőszigetelő rendszer kiválasztásánál, mert rengeteg példa van arra, hogy a nem megfelelő minőségű hőszigetelő rendszer, legyen az polisztirollapos vagy kőzetgyapot egyszerűen elválik a faltól, főleg a rossz minőségű kőzetgyapot ragasztó, polisztirol ragasztó, vagy a nem megfelelő üvegszövet miatt. A teljes hőszigetelő rendszer vásárlásakor nem csupán azonos márkájú elemeket alkalmazunk, de egy megfelelő technológiákkal egymásra épülő hőszigetelő rendszert válasszunk, aminek előnye, hogy a különböző elemek egymást erősítve kapcsolódnak egymáshoz, növelve az egész hőszigetelő rendszer minőségét.


- mire kell ügyelni?


Új épület esetén közvetlenül a falra (tégla, beton) ragasztható a hőszigetelés, régi épületeknél a rossz állapotban levő vakolatot javítani kell , a jó állapotban lévőt szükség szerint csak foltokban javítani, majd a hőszigetelő táblák felragasztása után táblánként 2-3 dűbel használatával rögzíteni kell. A kivitelezést lehetőleg bízzuk szakkivitelezőre, különösen a tapaszolást, hálózást és a színezést.

hőszigetelés-szigetelés.hu

Szólj hozzá!

Címkék: rendszer hőszigetelés szigetelés hőszigetelő

A bejegyzés trackback címe:

https://hoszigeteles-szigeteles.blog.hu/api/trackback/id/tr662571830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása